5 неща, които трябва да направите, преди да скочи Into платен интернет реклама

5 неща, които трябва да направите, преди да скочи Into платен интернет реклама

Платена реклама е чудесен начин за насочване на повече трафик към сайта си и да увеличи бизнес, но това може да стане скъпо бързо, ако не сте внимателни. Как да се уверите, че получавате най-доброто от платените си реклами?

Точно на другия ден, аз говорех с един собственик на бизнес в местната общност. Те наскоро бе започнал агресивна кампания Google AdWords, който е работил, някак. Те са получавали нови потенциални клиенти, но изводите са за неща, които дори не го правят. Техните AdWords Купува е твърде обща, и те са плащали за клиенти, които не са кой да е добър.

Как да се уверите, че нашата платена реклама се представя както трябва да бъде? Има няколко прости неща, които можем да направим, за да сме сигурни, че получавате най-добрия резултат за нашата долар.

Разбере как Long Tail ключовите думи
Основното, което трябва да разберем, преди да скочи в платена реклама (особено търсене реклама) е как работи всичко – по-специално, как ключовите думи работа. инструмент на Google AdWords е един голям ресурс за откриване на ключови думи във вашата индустрия.

Проблемът с този инструмент е, че тя е склонна да прокара хора към много широки ключови думи, които са далеч по-скъпи и много по-малко ефективна. Те се наричат ​​“глава“ ключови думи. Важно е да се помни, че не е задължително да търсите ключови думи с най-висок трафик. Вие търсите думите, че вашите клиенти използват, за да изглежда за вас.

Така че, ще трябва да бъдат нащрек за нещо, наречено „дълги опашки ключови думи.“ Тези думи са по-дълги, по-специфични ключови думи, които, когато се съберат, съставляват по-голямата част от търсене задвижване трафик.

търсения по ключови думи